Adventi vásár a Gárdonyiban

Három napon át zajló adventi vásárt tartottak a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban. Az osztályonként felállított standokon a gyerekek és szüleik által készített árukból lehetett válogatni.

 

 

Karácsonyi ajándék óvodásoktól

A Kincses Óvoda Ófalusi Tagóvodájának óvodásai ajándékokat gyűjtöttek rászoruló gyermekek részére. Az összeállított csomagokat ma délelőtt adták át a Gyermekjóléti Központ és a Fészek Gyermekvédelmi Egyesület vezetőinek.

 

 

Több pénz, új határidő

Megtoldották a hűtő- és fagyasztócserére szánt pénzt. Az otthon melege programban több mint 60 millió forinttal növelik a háztartásigép-cserére fordítható támogatást. A programot 627 millió forinttal hirdették meg szeptemberben. Módosul a pályázatok benyújtásának határideje is, így február 15-ig lehet jelentkezni, vagy amíg el nem fogy a pénz. Kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül lehet pályázni. Egy háztartás 25-35 ezer forintot nyerhet el. A hűtő- és fagyasztócserére eddig 17 540 pályázat érkezett, 535 millió forint igénnyel.

 

 

Közélet, kultúra, sport

December 17-én, csütörtökön ismét megjelenik Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának ingyenes hetilapja, az Érdi Újság. A lap tartalmáról ez alkalommal is a főszerkesztőt, Bognár Nándort kérdeztük.

 

 

Évzáró ünnepség

December 13-án, a Kőrösi Csoma Sándort Általános Iskola tornacsarnokában rendezte meg az Érdi Torna Club a hagyományos évzáró rendezvényét, melyen közel 250 sportoló lépett fel. A rendezvény célja, hogy az egyesület tagja közösen, jó hangulatban búcsúzzanak az évtől, ez az egyetlen olyan alkalom ugyanis, amikor az egyesület tagjai találkozhatnak egymással.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék