Rendkívüli sajtótájékoztató

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott T. Mészáros András polgármester a Polgárok Háza dísztermében a délelőtt folyamán. A tájékoztatón a város vezetője beszélt az ország 2015-ös költségvetéséről, amelyet még a múlt héten fogadott el a Parlament. Ennek a kapcsán a polgármester elmondta, hogy a jövő év az elszámoltatás éve lesz, a most elfogadott költségvetés pedig a banki elszámoltatás költségvetése is egyben.

 

 

Érd TV az IPTV-n

Érd egész területén elérhető az Érd Tv adása a Magyar Telekom IPTV szolgáltatására előfizető háztartásokban. Az Érd Tv műsora minden IPTV alapcsomagban megtalálható a 202-es csatornán. Néhány esetben előfordulhat, hogy az adást a 115-ös csatornán kell keresni. Amennyiben Ön IPTV előfizető, és mégsem találja a televíziós programok között az Érd Tv műsorát, akkor hívja ingyenesen a Magyar Telekom ügyfélszolgálatát a 1412-es számon, ahol segítenek beállítani az IPTV vevőegységet! Érden kívül az Érd Tv műsora Tárnok, Sóskút, Törökbálint, Pusztazámor, Diósd valamint Százhalombatta településeken is elérhető a Magyar Telekom IPTV csomagjában!

 

 

Halászlével várták a rászorulókat

Az Érd és Környéke Horgászegyesület az Érdi Pincetulajdonosok Egyesületével összefogva szombaton megvendégelte az érdieket halászlével, bejglivel, forralt borral és különleges teával a Szepes Gyula Művelődési Központ előtti téren. A közös ebéd során közel 400 adag ételt osztottak ki a szervezők.

 

 

Ételosztás szervezett az Érdi FIDESZ-KDNP is

A mai nap folyamán az Fidesz-KDNP érdi szervezete is meleg étellel várta a helyieket a Szepes Gyula Művelődési Központ előtt. A szervező szerint, ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy az érdiek még utoljára találkozhassanak karácsony előtt.

 

 

Diákok jártak az Érd Médiacentrumban

Helyi középiskolásokat láttak vendégül az Érd Médiacentrumhoz tartozó szerkesztőségek a közelmúltban. A diákok a látogatások során a városi rádió és televízió munkájával ismerkedhettek meg közelebbről.

 

 

Felavatták az új orgonát

Zenés áhítat keretében felavatták a Kálvin téri református templom új orgonáját hétfőn délután. Mindemellett az elmúlt hetekben fejeződött be az templomkert kialakítása is, ennek köszönhetően például díszkivilágítás teszi látványosabbá a templom környezetét, ezzel is színesítve az érdi városközpontot.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék