Növelte előnyét az Érdi VSE

A Pest Megyei első osztályban szereplő Érdi VSE a bajnokság 21. fordulójában labdarúgóink 2–1-re nyertek Pilisszentivánon.

Limperger Zsolt együttese a tabella éléről, míg a hazai pilisiek a tizenharmadik helyről várták az összecsapást. Az első 45 percben nem sikerült áttörni a hazaiak védelmét az Érdnek, ám a második játékrészben, az 54. percben és az 59. percben kétszer is ki kellett vennie a kapuból a labdát a hazai hálóőrnek, miután előbb HérayLászló, majd a csereként beállt Kovács Béla volt eredményes. A megnyugtató előny tudatában kicsit visszavett az Érd, így a Pilisszentiván ugyan szépített, de hátrányát már nem tudta ledolgozni.

A forduló többi mérkőzésén az eddigi második helyezett Vecsési FC Taksonyban kapott ki 1–0-ra, míg a Dabas-Gyón együttese üllői győzelmével megelőzte a Vecsést, így az Érd áll a tabella élén 52 ponttal, és 43 ponttal követi őt a Dabas-Gyón.

A Viadukt SE-Biatorbágy hazai pályán játszott 2–2-es döntetlent a Törökbálinti TC-vel, míg a Százhalombattai LK az utolsó Tápiószecső otthonában kapott ki 3–1-re.

Címkék