Papírcsocsó

Volt egyszer a gombfoci, aztán jött a csocsó. Fröccsentett focista figurák, füstös kiskocsmák, és a sör. Lejt a pálya, időnként egy szemfüles megemeli az egész asztalt, ami nem ér! Így megy ez, időnként azért a valódi pályára is eljut a sportszerető. A Föld napján Érd főterének közepén virított egy csocsóasztal. Egy környezetbarát csocsóasztal. Ha így folytatjuk, lassan tényleg kocogással kezdjük a napot. 


Új környezettudatos „kocsmasport” van születőben, már ha egyáltalán volt valaha nem környezettudatos egy kocsmasport.

Azokat a sportágakat nevezzük kocsmasportoknak, amelyeket általában ilyen vendéglátóipari egységekben űzünk, mint például a csocsó, a billiárd vagy a darts – bár mindegyik sportág profi versenyzője külön kikéri magának, hogy kocsmasportnak nevezzük kedvencét. Most egy újítást végeztek a csocsóval, ugyanis megalkották az asztali foci egy új innovatív generációját, a papírcsocsót, amely kizárólag környezetbarát alapanyagok felhasználásával készül.

A papírcsocsó-asztal erősített újrahasznosított kartonból készített masszív, és sportos, valamint nagy előnye, hogy könnyű (kevesebb, mint tíz kilogramm) és ezáltal hordozható, és gyorsan összerakható.

A papircsocso.hu oldal szerint három éves kortól 99 éves korig játszható. Ideális családi, baráti rendezvényekre, gyerekzsúrokra, fesztiválokra, leány- és legénybúcsúra, esküvőkre, a mobilitása miatt piknikezéshez, kempingezéshez, kiránduláshoz is ajánlják. Csak ne öntsük le vízzel, vagy sörrel, és persze ne gyújtsuk fel. Akkor tartós marad – ígérik a forgalmazók.

Érden a papírcsocsó a Föld napján mutatkozott be, az Érd és Térsége Hulladékkezelő ugyanis már vásárolt egyet. Nem csak a gyerekek örültek neki.

Ha többet megtudnának az új sporteszközről, hallgassák meg interjúnkat! Jasper-Makay Emese termékmenedzsert kérdeztük.

Címkék