Valódi támogatás komoly civileknek

2015-ben június 24. és 28. között harmadik alkalommal rendezik meg Balatonakarattyán az Everness Fesztivált, melynek középpontjában a mozgás, a beszélgetések, az önmeghaladás, az emberi kapcsolatok és az egészséges életvitel áll. Bemutatkozik a MagNet Bank civil faluja is. 

Hasonló tartalmaink:

Számos civil szervezet ténykedik  az országokban, szép és nemes célokért. Csakhogy ahhoz, hogy segíthessenek, nekik is segítségre van szükségük. Mondjuk pénzre.

Bár az utóbbi években a „bank” szó hallatán sokan inkább elfojtottak egy cifra káromkodást, a trend változik – ha változtatnak rajta. Van már Magyarországon olyan bank, amelyik nem csak szavakban veszi komolyan a társadalmi felelősségvállalást. Civileket támogatnak, mégpedig ügyfeleik szavazatai alapján. Tehát az ügyfelek mondhatják meg, hogy a bank a civilek támogatására szánt tízmilliókat kinek utalja. Bemutatjuk, hogyan működik a rendszer, és megtudhatják azt is, hol mutatkozik be ez a hazánkban még nagyon újszerű program.

Kun Szilvia, a MagNet Bank civil ügyekért felelőse elmondja, hogyan működik e nemes kezdeményezés.  Hallgassa meg interjúnkat!

Az Everness fesztiválról még többet itt és itt meg itt!

Címkék