Állati egy családi nap

Pénteken és szombaton (június 19–20.) kisállatos családi napokat tartanak a parkvárosi Golden Vet állatorvosi rendelőben, ahol dr. Németh V. József, a  „Patadoki” és csapata várja az érdeklődőket háziállataikkal.

Hasonló tartalmaink:

Természetesen az állatorvos és csapata tanácsokat is ad, hogyan is tartsuk kedvencünket, de emellett különböző gyógymódokat is ismertetnek a kétnapos rendezvényen, ahol nem csak állatunk, hanem gyermekeink és mi is elfoglalhatjuk magunkat, hiszen pénteken pónilovaglás, állat-kártya jóslás, interaktív kutya-engedelmességi bemutató, mini-állatorvosi rendelő játék, kreatív sarok és állatszépségverseny is lesz, sőt még kutyatáncot is láthatnak az érdeklődők. Szombaton állatsimogatóval, örökbefogadási lehetőséggel, Bukfenc Bohóc műsorával és a “Négy Golden” terápiás kutyák bemutatójával, valamint interaktív kutyás foglalkozással várnak a szervezők. Mindemellett, egész nap villámkonzultációkkal segít a Patadoki.
Minden vendég ajándékot kap. A gyerekeknek lufival, a kutyusoknak természetes jutalomfalatokkal kedveskednek a szervezők.

Peterson Katalin, a Golden Vet állatorvosi rendelő ügyvezetője interjúnkban részletesen ismerteti a programot. Hallgassák meg!

Címkék