HETI MENÜ – 2015. MÁJUS 3.

Ha valamikor, akkor a májusi hétvégéken megkezdődik a bográcsok, a grillek és a bbq-k ideje. amig tart a szezon, addig a Heti menüben is lesznek tippek és trükkök, hogy ne csak a láng feletti álldogálás legyen kellemes.

- Fogtuk is magunkat és bevettük magunkat a legszebb bbq-sütők mellé, hogy az alacsony hőmérsékleten való, kíméletes sütés hazai élharcosától, a Nyárspolgár blog alapítójától, Adorjányi Máriusztól mindent megtudjunk a csodálatos húsok világáról.
- Amíg a húsok sülnek, addig kis fröccs- és sörtörténettel lendülünk tovább:
– Herczeg Ágnes borszakértő és Bukovinszky Béla a békésszentandrási Szent András sörfőzdétől lesznek segítségünkre
Kóstolók és falatok a Heti menüben.
Címkék