« Szinkronúszó verseny az Arénában

A környezettudatosság napjaink talán egyik legfontosabb témaköre, és az elmúlt időszakban rengeteg kampány célozza meg az energia hatékony felhasználását, ami már a gasztronómiába is betört.
Nemrégiben indult egy blog, a gasztrohos.blog.hu, amely kifejezetten olyan éttermekre, büfékre, vendéglátó egységekre vadászik, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra. Ha megfelelnek a Gasztrohős kritériumainak, akkor felvételt nyernek a klubba, és zöld étterem minősítést kapnak.
Hallgassa meg a gasztrohős akció egyik alapítójával, Horváth Saroltával készült interjút!
A gasztrohős másik programja az úgy nevezett Palack Böjt, ami abban áll, hogy az egyszer használatos PET palack helyett lehetőség szerint kulacsot vigyünk magunkkal.
Az interjú folytatása következik!