Kezdődik a lehajtó építése

Az M7 Iparos úti lehajtó kivitelezőjének, Euroaszfalt Kft. tájékoztatása alapján a következő munkák miatti forgalomtechnikai változásokra számíthatunk a jövő héttől:

Hasonló tartalmaink:

- 2015 július 13-án hétfőn a beruházó ütemezése szerint megkezdődik a csapadékvíz-csatorna kiépítése a Sóskúti út 1, 3 és 5-ös számú házak előtt a Hegesztő utcáig, így a Sóskúti úton lokális útszűkületre kell számítani.

-2015. július 13-tól a Kádár utca és a Törökbálinti út között a járdában elektromosvezeték-fektetés munkái kezdődnek, melyekkel az Iparos utat keresztezni kell a Templom magasságában két helyen, ezért a július 20-i héten félpályás terelésre kell számítani.

-2015. július 13-i hét közepétől lezárásra kerül az M7-es autópálya lehajtó Székesfehérvár irányából.

-2015. július 20-án az Iparos út egyirányúsításra kerül az M7 budapesti lehajtójától az M7 budapesti felhajtójáig az autópálya ágakkal együtt. Az autópályára felhajtás Budapest irányába, a lehajtás Budapest felől lehetséges ebben az időszakban.

-2015. július 20-i  hét közepétől a Hegesztő utca egyirányúsítására kerül sor az Aszfaltozó utcától a Sóskúti útig és egy rövid szakasza az Aszfaltozó utcának ( a Hegesztő utcától az Iparos utca felé) lezárásra kerül.

Névtelen

Címkék