Forgalomkorlátozás az M7 lehajtó építése miatt

Az M7 Iparos úti lehajtó kivitelezőjének, Euroaszfalt Kft. tájékoztatása alapján a következő munkák miatti forgalomtechnikai változásokra számíthatunk hétfőtől:

Hasonló tartalmaink:

A Kádár utcában a bal oldali járdában a közműépítés ezen a héten elkészül.

A buszfordulóban ma megkezdődik a maradék épület lebontása, melynek következtében a gyalogosforgalom elkorlátozással, a gépjárműforgalom – szűkített keresztmetszeten – zavartalanul haladhat egy héten keresztül.

Keddtől az Iparos úton a templom mellett a leendő járda helyén közműépítés miatt a gyalogosforgalom a füves területre lesz terelve.

Szerdától a Kádár utca előtt lévő buszmegálló 40 méterrel előbbre kerül az M7-es irányába, mert a járdában közműépítés kezdődik.

Csütörtöktől az Iparos út – Kádár utca csomópontjánál útátvágás kezdődik 4 ütemben. Az első ütem csütörtök reggel indul, amikor az alagút felé menő külső sáv lesz lezárva. Pénteken a középső sáv, majd szombaton a túl oldali szélső sáv kerül felbontásra. A jövő hét első felében a buszfordulóban éjszakai munkavégzés mellett készül el a 4. ütem , az eddigi átvágás folytatásában. Emiatt hétfőn és kedden folyamatosan csökken a parkolóhelyek száma az adott területen.

Szintén csütörtöktől indul a Bajcsy–Zsilinszky út – Somogyvári utca nyomvonalon a járdában középfeszültségű kábel fektetése, ami miatt a járdában szűkített keresztmetszeten haladhatnak a gyalogosok 2 hétig.

Címkék