Gyalogosforgalom a túloldalon!

figyelemAz M7-es fel és lehajtó átépítése miatt a következő forgalmirend-változások lesznek a négynapos ünnep alatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Zrt. tájékoztatása szerint:

Hasonló tartalmaink:

Az Iparos út egyirányúsítása folyamatos. Az Aszfaltozó utca lezárása folyamatos. A Hegesztő utca, óvoda utcája továbbra is zsákutca, a forgalom kétirányban haladhat.

Az  Iparos út bal oldalán a járda a Kádár utca és a barkácsbolt között lezárva, a gyalogosok az úttesten, a számukra kialakított, elkorlátolt területen haladnak.

Az  Iparos út Kádár utca és Bem köz közötti szakaszán nincs balra kanyarodó sáv, ezért a jelzőlámpák a Bem közben sárgán villognak.

A Sóskúti úti óvoda melletti járda lezárva, a gyalogosok a számukra a padkában kialakított elkorlátolt területen haladhatnak.

Az Iparos út – Törökbálinti út csomópontjában a jelzőlámpák normál üzem szerint működnek, itt minden forgalmi akadály megszűnt, a gyalogosok ismét közlekedhetnek a járdán a Bem köz és a Törökbálinti út között.

A templom melletti területen közműépítés kezdődik, ami nem zavarja már a gyalogosforgalmat, mert a járda elkészült.

A Bajcsy–Zsilinszky út és a Somogyvári utca között a gépjárművek továbbra is szűkített sávokban, a gyalogosok pedig az úttesten, a számukra elkorlátolt területen közlekedhetnek.

Szintén a Bajcsy-Zsilinszky úton, a papírbolt előtt a leendő támfal kiásott munkagödrébe omlott a járda egy része az esőzések miatt, ezért a „Gyalogosforgalom a túloldalon” táblákat helyzetek ki a balesetveszély elkerülése érdekében.

Címkék