Körforgalom a biatorbágyi viadukt alatt

A biatorbágyi viadukt alatti körforgalom kiépítése miatt a Szabadság út 2015. augusztus 31-től előre láthatóan két hónapra teljes egészében lezárásra kerül a Füzes-híd átépítése miatt.

Hasonló tartalmaink:

Biatorbágy Város Önkormányzata a funkcióbővítő városfejlesztés nevű Európai Uniós projekt keretében nyert támogatást a viadukt völgyhidak alatti közlekedési csomópont körforgalommá alakítására.

Ez egy Biatorbágyon átvezető főközlekedési útvonal, így a környező települések forgalmát is érinti a lakosok megszokott úti céljának elérésében.

A körforgalom a korszerű és biztonságos közlekedés lehetőségének megteremtése érdekében épül, ám hónapokra megnehezíti a közlekedést, ezért Biatorbágy Város Önkormányzata terelőutakat javasol, amelyek alább olvashatók. A piros és zöld jelzésűt javasolják a személyforgalom számára, a kékkel jelölt útvonalat a 3.5-12 tonna össztömegű járművek számára, míg az e felettiek ki vannak tiltva erről a szakaszról is. Ezen kívül több helyen megállási tilalom és sebességkorlátozás is életbe lépett a súlykorlátozás mellett, melyet a rendőség fokozottan ellenőriz.

Körforgalom szórólapbia

 

Részletes információért kattintson ide!

 fotó: biatorbagy.org

Címkék