Történetek, nem csak óvodásoknak

Mesélős-verselős programon vehettek részt délelőtt óvodások a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Gyermekkönyvtár részlegében. A foglalkozást Vadadi Adrienn írónő tartotta a gyerekeknek.

Hasonló tartalmaink:

Vadadi Adrienn óvónőként kezdte pályafutását, majd később – a gyermekek világánál maradva – már hosszabb-rövidebb meséket is elkezdett írni. Azóta több kötete is megjelent, amelyek nagy része az óvodás élet eseményeit, történéseit dolgozza fel. A mesékben szó esik többek között az alvásról és nemalvásról, az evésről és válogatásról, barátokról és magányról, rosszalkodásról és megbocsátásról is. Kötetei között találhatunk olyat, amelyek elsősorban óvodásoknak szólnak, de van olyan is, amely már a kisiskolás korosztályt célozza meg.

Az írónő a kötetek kapcsán elmondta, hogy hasznos olvasmány lehet szülőknek is, de inkább emlékeket csalogat elő az ő gyermekkorukból.

A könyvtári programon a gyerekek nagy figyelemmel hallgatták a meserészleteket és természetesen örömmel vették ki a részüket az interaktív foglalkozásból.

Would you like to replay the video?
Címkék