Árokba borult egy olajszállító autó a 6-os főúton

Árokba borult egy több ezer liter nyersolajat szállító tartálykocsi a 6-os főúton Százhalombattánál. A sofőr a helyszínen életét veszítette – tájékoztatta Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője hétfő reggel.

Hasonló tartalmaink:

Árokba borult egy tartályos kamion Százhalombattán a 6-os számú főút és az M6-os autópálya közötti összekötőúton, a körforgalom közelében. A jármű vezetője életét vesztette a balesetben. Az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadítják ki az elhunyt sofőrt a kamionból. A szerelvény kiemeléséhez a fővárosi hivatásos tűzoltók egyik daruskocsija és speciális mentőszere megy a helyszínre, a műszaki mentést pedig a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. Kérik az arra haladó gépkocsivezetőket, hogy válasszanak másik útvonalat.

Csámpai Attila hozzátette: a tartály nem sérült meg, az autó forgalmi akadályt nem képez, ezért torlódásra nem kell számítani. Közölte: a balesetben meghalt sofőr holttestét azóta kiemelték a vezetőfülkéből, a műszaki mentés befejezéséig az utat lezárták.

Az Útinform arról tájékoztatott, hogy Százhalombatta-dél csomópontjánál nem lehet az M6-osra fel-, illetve onnan lehajtani.

mti.hu, katasztrofavedelem.hu, fotó: Mihádák Zoltán

Címkék