Új műszereket vásárolnak a felajánlásokból

vlcsnap-2015-10-16-19h28m43s21Egy hete nyilvános az a bankszámlaszám, amit még az áprilisban alapított “Érdi Egészségügyi Intézményt Támogató Alapítvány” hozott létre. Az alapítvány számára felajánlott összegekből elsősorban az érdi rendelőintézet (Dr. Romics László Egészségügyi Intézménynek) és társintézményeinek az elavult műszerparkját kívánják felújítani.

Hasonló tartalmaink:

Tizenegy érdi magánszemély még tavasszal döntött úgy, hogy egy alapítvány létrehozásával próbálják meg alternatív anyagi forráshoz juttatni az érdi Dr. Romics László Egészségügyi Intézményt. A bárki által felajánlható pénzből mindenekelőtt a 2010-ben vásárolt orvosi műszereket szeretnék felújítani.

Az alapítványt ugyan már hónapokkal ezelőtt létrehozták, de adminisztrációs okokból csupán egy hete él az a bankszámlaszám, amire mind magánszemélyektől, mind pedig vállalkozásoktól várnak kisebb-nagyobb összegeket. Dr. Kőszegi Gábor, a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény szerint van értelme az alapítványnak, mert ez alatt az egy hét alatt már 250 ezer Forint összegyűlt.

Kőszegi Gábor hozzátette, ha az elsődlegesen meghatározott cél, azaz a műszerek felújítása és cseréje megtörténik és még marad pénz a kasszában, akkor az alapítvány további elképzeléseit szeretné belőle megvalósítani.

Would you like to replay the video?

Az alapítvány számlaszáma: 12020304-01424963-00100006

Címkék