Novembertől DIGI Érden is!

A DIGI novembertől Érden is elindítja kábeles szolgáltatását, amely egyelőre csak bizonyos területeken érhető el a városban, ám a szolgáltató terveiben a közel teljes lefedettség szerepel.

Hasonló tartalmaink:

A DIGI Távközlési és Szolgáltató kft. egy régi törekvése válik valóra azzal, hogy Érd lakosai számára néhány héten belül fel tudja ajánlani nem csak műholdas, de vezetékes szolgáltatásait is. Ezáltal elérhetővé válik a cég TV- , internet- és telefonszolgáltatása.

DIGI

T. Mészáros András polgármester mai sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentette, hogy a céggel folytatott tárgyalásokat követően a DIGI megkezdte a szolgáltatások technikai feltételeinek biztosítását.
Első lépésben a vonali optikai kábelt helyezik el az ELMŰ oszlopsorára, ezzel párhuzamosan ennek a kábelnek az összehegesztése zajlik. Annak érdekében, hogy minél zökkenőmentesen és legkisebb zavarással járjanak a munkálatok, nagy létszámú kivitelezői csapatokkal dolgozik a cég, így már november elejére befejezhetik a munkálatokat.

A DIGI tervei között a város közel teljes hálózati lefedettsége szerepel, ezért további lépésekben kívánják bővíteni a hálózatot.

Címkék