Birkózás: második hely a csapatbajnokságban

Egy sérülés és egy baleset miatt két versenyzőjét is nélkülöznie kellett az Érdi Spartacusnak az Érd Aréna birkózócsarnokában rendezett felnőtt csapatbajnokság oda-visszavágós fordulójában, ennek ellenére így is második lett a csapat.

Hasonló tartalmaink:

Négy egyesület, az érdi, a dorogi, a csepeli és a tatabányai vett részt az NB II-es felnőtt csapatbajnokság nyugati „B” selejtező csoportjának érdi fordulóján, amelynek az Érd Aréna adott otthont.

A négy csapat körmérkőzéses rendszerben oda-visszavágós alapon küzdött egymással, így összesen hat-hat „meccset” vívtak. Olykor a felek – átvitt értelemben – nem voltak „egy súlycsoportban”, olykor pedig olyannyira kiegyenlített volt a küzdelem, hogy nehezen született meg a döntés: ki a győztes.

Így az Érdi Spartacusnak is akadtak rendkívül izgalmas mérkőzései. Az érdiek két győzelemmel (egy könnyebb, egy nehezebb) nyitottak, majd a harmadik fordulóban kiélezett csatában kaptak ki a Csepeltől, viszont a fordulás után, noha a Tatabányától is kikaptak két ponttal, a Dorogot újból sikerült legyőzni. A végén viszont a Csepeli SC ismét megállította az érdieket, így szoros csatában másodikok lettek.

Would you like to replay the video?

I. Csepel II. 10 pont
II. Érdi Spartacus 6 pont
III. Tatabányai SC 6 pont
IV. Dorog II. 2 pont

Címkék