HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 6.

Szöllősi Mihály lett idén az Év Bortermelője! A Magyar Bor Akadémia által gondozott díj nem egy bor kiváló minőségének elismerését jelenti, hanem a nyertes bortermelő több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményét ismeri el. A Neszmélyi borvidék borásza, Szöllősi Mihály lesz a vendégünk.

Steamboo a Belvárosi piacon! A színművész Szabó Győző találmány a „gőzölt sushi”, amely úgy tűnik, sikeressé válik a hazai piacon. Hogyan született meg a fejlesztés? Kitől tanulta a szakácsművészetet a neves színművész? Bemutatunk egy szuper helyet, ahol négyzetméterre számítva a legmagasabb a séfek, gasztrobloggerek, ínyencek és nagyevők száma! Ez a Belvárosi piac.

Thai desszertek a Baross utcában. Egy ázsiai utazás eredménye, hogy immár Magyarországon is elérhető a friss alapanyagokból, egyéni érzékenységekre, vagy ízlés alapján alakítható, helyszínen elkészített fagylalt forgács. Hogy lett belőle gofri? Erről is szó lesz.

Címkék