HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 27.
Kímélő ételek, alternatív megoldások a dietetikustól. A karácsonyi szezon után is érdemes lenne megfontolni hosszútávon a cukormentes szakértő tanácsait. Huszár Zsuzsa lesz a vendégünk.Zsendice sajt és gasztro a Belvárosi piacon! Bemutatunk egy szuper helyet, ahol négyzetméterre számítva a legmagasabb a séfek, gasztrobloggerek, ínyencek és nagyevők száma! Ez a Belvárosi piac.
Világszerte növekszik az ételallergiások száma. Az immunrendszer túlérzékenysége kinek-kinek eltérő anyagokra jelez téves reakciókkal. Az eredmény kellemetlen. Megjelent egy szakácskönyv, amely – mondjuk így – mindentől mentes recepteket tartalmaz. És igen, lehet finom ételeket varázsolni allergén alapanyagok nélkül is. Ez a Mentes pillanatok, melyet Felcsiki Tünde állított össze. Egy Receptkönyv, garantáltan – glutén-, laktóz-, tej-, tojás-, szója-, és adalékanyag-mentes ételekkel.