Az agárdi Pop Strand jégpálya (videóval)

Jelenleg korcsolyázásra nem alkalmas a Velencei-tó jege, de a hétvégi több ezres korcsolyázó tömegről készült drónfelvétel megtekinthető. A jég a hétvégén teljesen biztonságos vastagú volt, így két év kihagyás után ismét lehetett korizni a Velencei-tavon.

Hasonló tartalmaink:

Január 23-án, szombaton és vasárnap nyitva lesz az Agárdi PopStrand jégpálya. Turbók János, a PopStrand főrendezője elmondta, hogy csatlakozva a Jégpályák Éjszakája felhíváshoz, szombaton éjszaka kivilágítják a pályát, hogy sötétedés után is lehessen korcsolyázni. Kiemelte, hogy a part mellett a köveken a közlekedés életveszélyes, mivel a jég és a kövek közé levegő került így ott a jég vastagsága nem megfelelő. Mindenképpen a jéglejáró stégen keresztül kell megközelíteni a jeget!

A Velencei-tavon Agárdnál jelenleg 9 cm-es a tükörjég, melyen néhány milliméter hó van, de ez a korcsolyázást nem fogja akadályozni, hiszen minden évben letakarítják a kijelölt pályát.

Az idén 40 éves Agárdi PopStrand igazi fergeteges jégbulival, büfével, melegedővel, korcsolya és fakutya kölcsönzővel vár mindenkit szombaton és vasárnap.

Nagy valószínűséggel szombatra a Velence Korzón is megnyitják a szabadtéri jégpályát a fedett műjégpálya mellett.

Az aktuális jéghelyzetről a legfrissebb információkat  ide kattintva lehet elérni!

Az Agárdi Popstrand jégpálya január 24-én a magasból!

velenceitoonline.hu

Címkék