HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 17.

A romkocsmanegyed evolúciója: a 2000-es évek elején még csak egy-két rendhagyó helyről beszélhettünk, ma egy világ jár csodájára ennek az egyedi kocsmakultúrának, ami Belső-Erzsébetvárosban alakult ki. Az ivós helyek után egyre több minőségi étterem, bisztró nyitott erre, a kiadó szobák helyett hostelek és szállók létesülnek. Egy első fecske, a Szóda nevű hely is váltásban van: Gettó Gulyás néven minőségi pörköltözőt nyitnak.

Norvég szeder, varjúbogyó, toszkánai fekete tépőke, ehető krizantém. Postán rendelhető különleges vetőmagfajtákat, ehető virágokat kínálnak lelkes termesztők, akiknek hobbijuk és küldetésük az elfeledett fajták népszerűsítése. Együnk ibolyát! Ismeretterjesztő rovattal jelentkezünk.

Címkék