« JAZZPRESSZÓ – 2016. FEBRUÁR 25.

Február 29-én hétfőn kiderül, hogy a Dining Guide étteremkalauz tesztelői kiket tartanak az ország legjobb éttermeinek. A Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjátadó gálán természetesen enni is lehet, nagy műgonddal elkészített ételek közül válogathatnak a vendégek. A Michelin csillagos Costes, Onyx és Borkonyha mellett a tavaly áprilisban megnyílt Émile és a nyári száraznyitás után februárban startolt ESCA stúdióétterem séfje is megmutatja egy-egy fogás erejéig a tudását. Mi ezúttal Fehér Gábort, az ESCA séf-tulajdonosát mutatjuk be.
Malacságok Fesztiválja volt a ferencvárosi Ráday utcában. A szervezők csipkerózsika álmából ébresztgetnék a kult- és gasztroutcát, ahol egymást érik a vendéglátóhelyek. A kezdeményezés az összefogást, a közös munkát támogatja. Mi lesz veled Ráday utca?