Virágokkal érkezik a tavasz – Körmendy Zizi fotói

Virágom címmel láthatnak kiállítást Körmendy Zizi amatőr fotóművész képeiből a Szepes Gyula Művelődési Központ előterében kialakított fotógalériában 2016. április 10-ig.

Hasonló tartalmaink:

A kiállítás anyagából ízelítőt kaphatnak, ide kattintva!

Az 1998-ban alakult fotóklub 2000-ben vette fel a Duna-Art fotóklub nevet, tagjai a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének. A klubot ma Körmendy Zizi vezeti. A tagok munkáit a Szepes Gyula Művelődési Központ előterében kialakított fotógalériában folyamatosan mutatják be, de rendeznek tárlatot a kamarateremben is.

Rendszeresen írnak ki tematikus pályázatokat amatőr alkotók számára, a beérkezett munkákat kiállításon mutatják be. Közös fotós sétáik, túráik anyagából kiállításokat, vándorkiállításokat rendeznek. Ezek során készítettek érdi képeslapokat és kis fotóalbumokat Természeti értékeink és Dél-Buda környéki kistérség címmel két-két részben.

A klub célja a városban lakó fotósok tevékenységének összefogása, szakmai fejlődésük elősegítése, a bemutatkozás feltételeinek megteremtése, a fotózás, a fotókultúra népszerűsítése. A klub közösségformáló ereje, egymás tanítása, munkáik véleményezése általi tanulás fontos része klubéletüknek. (szepesmk.hu)

Címkék