« Program a fiatalok foglalkoztatásának növelésére

Húsvét – aki böjtölt vallási vagy egészségügyi okból annak most itt a jó alkalom az újrakezdésre! Dönthet: újra dőzsöl, esztelenül falja fel az összes sonkát, tojást, kalácsot, és emelgeti az üdvözlő pálinkás poharat. Vagy nem.
Lassan alakulnak át a fogyasztási szokásaink, remélhetőleg jó irányba: együnk kevesebbet, de jobb minőségű alapanyagot, esetünkben sonkát, tojást. A paleo szakácskönyvek írója Posta Renáta a vendégünk, aki a jó hús- és tojásforrásokról, az egészséges sonkáról mesél.
Nyitás előtt már jártunk a Gettó Gulyás pörköltözőben, pár hete pedig hivatalosan is megnyílt a Wesselényi utca egykori emblematikus helyén, a Szóda földszintjén a hiánypótló hely, ahol igazi, házias ételekkel találkozhatunk. Ha eddig büszkék voltunk a világszerte ismert gulasch-ra, most tényleg azok lehetünk!
Programajánlónak pedig a III. Bárány fesztivált ajánljuk figyelmükbe, Húsvét hétfőn is érdemes kilátogatni a városligeti Vajdahunyad Várába.