HETI MENÜ – 2016. ÁPRILIS 3.

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) jóvoltából idén két hétig is eltart a húsvét a 40 napos böjt után! Ezen az első áprilisi hétvégén volt, még ma este tart a HÚ!SVÉT+7 hívószavai idén a sonka, a bárány, a tojás és a szóda. Az esemény házigazdája, a Villányi borvidék új gasztronómiai színfoltja, a lakásétteremként, illetve gasztroműhelyként működő Palkonyha. Az eszem-iszom mellett zenei- és kultúrszínpaddal, sonka-workshoppal, falusi mozival, chill terasszal várják a vendégeket. Mások mellett a balatonfüredi Baricska Csárda és a veszprémi Chianti Étterem is jelen van a palkonyai fesztiválon.

Jövő hétvégén is van miért kimozdulni: Tavaszi Etyeki Piknik lesz az újhegyi Gasztrosétányon. A tavaszi téma ezúttal a sonka és a pezsgő lesz, de a helybeli és a Kárpát-medencéből érkező borászatok is elhozzák az újboraikat.

Címkék