Fiatalkorúak késsel raboltak

Vásárlási utalványt raboltak, aki pedig a sértett segítségére sietett, őt a két fiú egy késsel támadta meg, majd megverték.

Hasonló tartalmaink:

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az Érdi Rendőrkapitányságon egy fiatalkorú érdi fiú ellen.

A gyanúsított – és eddig ismeretlen társa – 2016. május 21-én a délutáni órákban egy érdi utcán lépett oda a sértetthez és kérték, hogy adja oda nekik a kezében lévő vásárlási utalványt. A férfi ezt megtagadta, ezért a gyanúsított bántalmazni kezdte. Amikor a sértett a földre esett, ott többször megrúgta és elvette tőle az utalványokat.  Az esetet látta egy férfi, aki a sértett segítségére sietett, azonban a két fiú egy késsel támadt rá és őt is megverték.

Az érdi nyomozók a sértettek által adott személyleírás és az adatgyűjtés eredményeként azonosították a fiatalkorú fiút, akit 2016. május 27-én – érdi tartózkodási helyén – elfogtak, előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.  Társát még keresik a rendőrök.

Az illetékes bíróság 2016. május 29-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

hirpress.hu, a kép illusztráció

Címkék