Keresik a Pest Megyei év családját

Ötvenezer forint díjban részesül az Év családja Pest megyében. A díjra olyan – három vagy több gyermeket nevelő – családok jelölését várja a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Pest Megyei Önkormányzat (PMÖH), amelyek mindennapi életükkel, gyermekeik nevelésével, taníttatásával, családtagjaik gondozásával, munkálkodásukkal és közösségi szerepvállalásukkal is példamutatóak. Javaslatot Pest megyében lakó magánszemélyek és megyei székhelyű civil szervezetek tehetnek.

Hasonló tartalmaink:

A jelölésben meg kell adni a javasolt család címét, elérhetőségét, tagjainak – esetleg a bemutatás szempontjából fontos rokonoknak – a nevét és életkorát, valamint csatolni kell a jelölt család életének, tevékenységének rövid (maximum két A/4 oldalas) összefoglaló jellegű bemutatását. Az elbírálásnál előnyt jelent, ha egy családot többen is javasolnak. A kiírók kérik a javaslattevőket, hogy saját nevüket és elérhetőségüket is adják meg a pályázat benyújtásakor.
“Az Év Családja Pest megyében” díj odaítélésére a jelölés alapján a NOE – PMÖH által felállított Értékelő Bizottság tesz javaslatot. Az Értékelő Bizottság fenntartja a jogot, hogy a javaslattevőtől, illetve más szervezetektől, magánszemélyektől újabb adatokat kérjen be, ha ez a pályázat elbírálásához szükséges. Az elismerés adományozásáról a NOE elnöksége dönt.
A díjazott család 50000 forint pénzjutalomban részesül, amelynek átadására július 11-én, a Népesedés Világnapján kerül sor. A nyertes családot postán értesítik.
A jelöléseket a noe@noe.hu e-mail címre “Az Év Családja Pest megyében” jeligével, vagy postai úton a NOE 1056 Budapest, Március 15. tér. 8. Pf.237 címre kérik eljuttatni június 20-ig.
Címkék