Először érkezik Érdre a Kockanapok – LEGO® építmények kiállítása!

A Kockanapok 2015-ben kezdődött rendezvénysorozat dinamikus fejlődésének köszönhetően mára már több, mint 500.000 db LEGO® kockából álló kiállítás, játszóház és börze. A rendezvénysorozat abból a célból jött létre, hogy szórakozásként és inspirációként szolgáljon kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és felnőtteknek.

Hasonló tartalmaink:

A Kockanapokon kizárólag LEGO® kockákból épült terepasztalok, modellek és motorizált építmények, tekinthetők meg, valamint börze, játszóház található.

A kiállítás igazi különlegességei az egyedi építésű terepasztalok, melyek olyan változatos témákból állnak, mint pl. Jelenetek a Star Wars vagy a Gyűrűk Ura filmek világából, Szuperhősök, gyerekfilmek történetei, valamint városrészek vonatokkal.

A terepasztalok mellett nagy méretű LEGO® modellek és olyan ritka LEGO® készletek is kiállításra kerülnek, amelyekkel a látogatók nagyon ritkán, vagy soha nem találkozhatnak. Példaként említhető, hogy a jelenleg 10 legnagyobb értékű LEGO® készletből 8 megtekinthető, ezeknek összértéke meghaladja a 4 millió forintot. A világ összes LEGO® rendezvényén nagy sikerű motorizált építmények is várják a látogatókat.

A Kockanapok kiállítás folyamatosan épül, bővül. A rendezvény napról-napra egyre nagyobb, a témák a rendezvényre látogatók visszajelzései, igényei szerint bővülnek.

Más hogyan LEGO®-zik? Hogyan gyűjti a készleteket? Hogyan tárolja a kockákat? Mit épít? Mi a véleménye?

A Kockanapok egy olyan rendezvény, amely egybegyűjti mindazokat, akik szeretik a LEGO®-t, közösen játszhatnak, építhetnek, tapasztalatot cserélhetnek, és nem utolsósorban inspirációként szolgálhatnak számukra a Kockanapok építményei is.
A Kockanapok egyik különlegessége, hogy az összes építményt egyetlen gyűjtő tervezi és építi, természetesen ő is jelen van a rendezvényeken, és tapasztalatával segíti a kockákkal ismerkedő gyerekeket. Keressétek, kérdezzétek bátran!

Bővíteni szeretnéd LEGO® gyűjteményed?

A látogatók részt vehetnek a rendezvény kvízjátékán, mely sorsolásán értékes LEGO® készleteket nyerhetnek, a börzén pedig készleteket, figurákat, alkatrészeket vásárolhatnak.

A kiállítás helyszíne és nyitva tartása:

Finta Rendezvényház, Érd, Velencei u. 29. 2016.július 15-16-17.

07.15    10:00-19:00

07.16    09:00-19:00

07.17    09:00-18:00

Címkék