Ön ismeri a képen látható férfit?

Az érdi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Rendőrkapitányság Törökbálinti Rendőrőrse 13110/1321/2016. bűnügyi számon indított eljárását jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2016. június 29-én 16 óra és 17 óra közötti időben egy törökbálinti autós boltban ellopta a sértett pulton hagyott pénztárcáját a benne lévő készpénzzel, személyes okmányokkal és bankkártyákkal együtt.
Az ismeretlen tettesről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A középkorú férfi a bűncselekmény elkövetésekor világos pólót és sötét nadrágot viselt, a bal csuklóján ezüstszínű karóra volt. A bőre világos, haja rövid, felnyírt. Olvasáshoz szemüveget visel. Az áruház területéről egy zárt, fehér színű kistehergépkocsival hajtott el.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (Érd, Felső utca 4. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon., valamint névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Címkék