HETI MENÜ – 2016. November 6.

Balla Géza, Bott Frigyes, Maurer Oszkár, Geönczeöl Attila neve a borszeretők körében ismerősen cseng. Ők azok, akiket nagy szeretettel üdvözölnek a hazai borászok, amikor a Borfesztiválon mind együtt vannak egy évben egyszer, Budán. Most Pestre hívták őket – a Határon Túli Magyar Borászok a Pesti Vigadóban című rendezvényről hozunk híreket. Különleges mesterkurzusok és sétálókóstolók voltak pénteken. Vendégünk a szervező, Csíki Sándor gasztronómiai szakíró.
4 arany, 5 ezüst, 2 bronz! A 2015-ös „aranyos” sikertörténet után idén is kimagasló eredménnyel végzett a soproni Harrer Chocolat a világ legrangosabb nemzetközi csokoládékészítő versenyén október 14-én, Londonban az INTERNATIONAL CHOCOLATE AWARDS-on. A legnevesebb külföldi csokoládészakértők, gasztronómiai szakértők, sommelier-ek és séfek alkotta nemzetközi zsűri értékelte a versenyzők által bemutatott kreációkat. Harrer-Abosi Beatrix, a Harrer Chocolat társtulajdonosa a vendégünk.

Hang file letöltése

A műsor archívuma.

Címkék