HETI MENÜ – 2016. December 25.
Kímélő ételek, alternatív megoldások a dietetikustól. A karácsonyi szezon után is érdemes lenne megfontolni hosszútávon a cukormentes szakértő tanácsait. Huszár Zsuzsa lesz a vendégünk.
Balkáni és eredeti görög ízek az érdi Balkán Bisztróból. Legyen méltósága a jó minőségű gyrosnak, az egyik első street food-nak. Ezt vallják a több mint száz éves érdi vendéglátós múlttal rendelkező családban.
Ősszel nyílt meg a tavalyi év ifjú séffelfedezettjének, Fehér Gábornak az új, ebédelős helye, a Tábla a VII. kerületi Dohány utcában. A fine dining-os ESCA stúdióétterem mellett tehát egy többek pénztárcájához közelebb eső helyen is meg lehet kóstolni a tehetséges séf ízeit. Ez a Tábla, Fehér Gábor legújabb terepe.