« HETI MENÜ – 2017. Február 5.

„10 nap 1 borász” – ez a DiVino borbár idei kampánya, melynek aktuális szereplő borásza Bussay Dóra fog bemutatkozni ezen a héten. A zalai borászat különleges borairól beszélgetünk. A kampány 365 napja alatt virtuálisan bejárhatjuk Magyarország borvidékeit, és bemutatkoznak a Junibor Egyesület tagjai. Ők azok a fiatal magyar borászok, akik bejárva a világot friss szemlélettel és energiával viszik tovább a családi pincészeteket, vagy épp építenek saját borászatot.
Minden, ami hal a hétvégén az V. Budapesti Halfesztiválon, mely visszatért a Ligetbe és újra ingyenes! Az elmúlt évek alatt 4-ről 7 százalékra nőtt a halfogyasztás hazánkban. Minek tudható be a növekedés?
28 disznót vágtak le tegnap Túrkevén a XI. Kevi Böllértalálkozón. Nem verseny ez, szakmai fórum, böllér dínom dánom.
Volt malacsütés, pálinkakóstolás, zene, tánc, egyszóval igazi régi disznótoros hangulat. Mi a készülődés elején kerestük meg a főszervezőt, aki maga is böllér, Tóth Lajost.