HETI MENÜ – 2017. Március 5.
Hajrá cukrászok! A szakma képviselői versenybe indultak a 2017/18-as World Chocolate Masters verseny Kelet-Közép Európai Előszelekcióján, február 26-án Varsóban. A verseny történetében először szurkolhattunk magyar indulóknak. Berta Gréta a Kempinszky Hotel Corvinus cukrásza és Domonkos Dávid a Sugar! Design Cukrászattól vett részt a versenyen, és Dávid a harmadik helyezést érte el. Kolonics Zoltán kreatív cukrász tréningezte a magyar indulókat. Tőle kérdezzük meg, merre tart a hazai cukrász szakma.
A múlt hétvége gasztroeseménye a Töltött Hold Gasztrovíkend volt, ahol az ország legjobb vidéki éttermei közül hozták el sokan a Hold utcai evős piacra jellegzetes ételeiket. Folytatjuk a kiállítók bemutatásást: a balatonfüredi Sparhelt, a bázakerettyei Bonne Chance étterem és hotel, végül a piac egyik új üzlete a Haxen Market képviselőjével beszélgetünk.