A hétvége sportprogramja a térségben!

A labdarúgóknál tizennyolc, a kézilabdázóknál huszonkilenc meccset rendeznek a hétvégén, míg a kosárlabdázók háromszor lépnek pályára. Az ÉRD Arénában vízilabdameccseket rendeznek, de a Budapesti Honvéd SE-Érd és a Százhalombatta korosztályos egységei is vízbe szállnak.

Hasonló tartalmaink:

Emellett Törökbálinton rendezi a helyi egyesület az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesülettel a IV. Wushu Open Hungaryt. A térség sportprogramja.

A labdarúgók hétvégén sorra játsszák a rangadókat, a részletes programot ide kattintva érheti el, míg a kézilabdázókét ide kattintva érheti el!

KOSÁRLABDA

Hazai vereség… A férfi kosárlabda NB I/B Nyugati csoportjának huszadik fordulójában az MTK Törökbálint csütörtökön játszotta le mérkőzését, amikor hazai környezetben lépett pályára a Tehetséges Fiatalok-Budapest együttese ellen. A törökbálintiak remek formában voltak, hiszen legutóbb hatvanhárom ponttal győzték le a Pápai KC-t, s elmúlt öt meccsüket egyaránt megnyerték, ám ezúttal a fővárosi csapat hosszabbítás után nyerni tudott, pedig az MTK az első két negyedet tizennégy ponttal nyerte, ám a folytatásban ledolgozta hátrányát a budapesti gárda és a hosszabbítást 13–10-re, így a meccset 80–77-re nyerte meg.

A hétvégén a Treff 07 SE az ELTE-BEAC Újbudát fogadja a Piroska utcai létesítményben, míg a Budaörsi DSE a Vasas II-höz, a Százhalombattai KSE a Lehel Kosársulihoz látogat.

Következő mérkőzések:
NB I/B Nyugati csoport, 20. forduló
MTK Törökbálint–Tehetséges Fiatalok-Budapest

NB II, Közép A-csoport, 21. forduló
03.18., 18.00: 
Treff 07 SE–ELTE-BEAC Újbuda

NB II, Közép B-csoport, 21. forduló
03.17., 18.30: 
Vasas II–Budaörsi DSE
03.18., 19.00: Lehel Kosársuli–Százhalombattai KSE

VÍZILABDA

Az ÉRD Arénában rendezik a serdülők budapesti bajnokságának rájátszásküzdelmeit a 9-16. helyért. A negyedik körben az ÉRD Aréna uszodája négy meccsnek ad otthont, míg a Budapesti Honvéd SE-Érd az ESMTK-val játszik a 2002-eseknél a Margitszigeten, valamint a 2004-es bajnokság rájátszásának harmadik körében a Százhalombatta a Nyéki Imre uszodában száll vízbe a KSI SE II és a Kópé UVSE ellen.

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság, ÉRD Aréna
03.18., 10.00:
Dunaújvárosi Főiskola–Cápa VK
03.18., 11.00:
YBL WPC–JSMA
03.18., 12.00:
Dunakanyar Waterpolo–Sportliget SE
03.18., 13.00:
Bókay-KSI–Komplex Póló Suli SE

Szívós István Gyermekbajnokság, 2002, rájátszás, 9-16. helyért, 4. forduló, Széchy Tamás uszoda
03.18., 17.00:
ESMTK–Budapesti Honvéd SE-Érd

Markovits Kálmán Gyermekbajnokság, 2004, rájátszás, 9-16. helyért, 3. forduló, Nyéki Imre uszoda
03.18., 12.30:
Százhalombatta–KSI SE II
03.18., 15.30:
Százhalombatta–Kópé UVSE

RÖPLABDA

A Budaörsi DSE NB I-es női röplabdacsapata befejezte az alapszakaszt, az alsóházi küzdelmeket a Palota RSC és a TFSE ellen játsszák jövő héttől kezdődően.

A Delta RSE Érd mini egysége az országos bajnokságban Keszthelyen szerepel március 18-án, míg 19-én az ifik a régiós bajnokságban szerepelnek Budakeszin, de a minik is pályára lépnek vasárnap, hiszen a Budapest Bajnokság soros fordulóján lesznek érdekeltek.

WUSHU OPEN

Negyedik alkalommal rendezik meg Törökbálinton a Wushu Open bajnokságot, amelyet az idei évtől a Törökbálinti Sportegyesület és az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület közösen szervez meg. Részletek itt!

Címkék