« HETI MENÜ – 2017. Április 23.

Magyar aranyérem a világ legnagyobb rozéversenyén!
Idén 14. alkalommal rendezték meg a rozé borok világversenyét Cannes-ban. A Mondial du Rosé-n a több mint 400 díjazott között 14 magyar bort is elismertek a bírák (például a Font, a Frittmann vagy a Dúzsi Borászat több tételét), ám aranyéremre kizárólag Koch Csaba 2016-os Néró rozéját méltatták. A hajós-bajai borász első, ebből a fajtából készített rozéja igen izgalmas tétel.
Megjelent a 2017-es Balatoni Gasztrotérkép! Az idén már az egész balatoni régiót felölelő gasztroiránytű első kiadása 2015-ben jelent meg, az összefogásban részt vevő vendéglátóhelyek száma két év alatt az ötszörösére nőtt, ami jelzi, hogy egyre több vállalkozó hisz a magas minőségű vendéglátásban, és a klasszikus értelemben vett szezon meghosszabbításában. Hová menjünk enni-inni a Balatonnál?