Kelendő vizslák

Fogynak a vizslák! Alig több mint két hete, hogy Göblyös Péter Négylábú hungarikum című fotókiállításának anyaga felkerült a művelődési központ Facebook-oldalára, ahol a Futrinka Egyesületnek felajánlott támogatásért cserébe egy fotót lehet választani (a kisebb, 30×40 centiméteres felvételekért 15 ezer, az 50×70 centiméteresekért 30 ezer forintot kell felajánlani), máris elfogyott a képeknek majdnem a fele, amiből mintegy félmillió forint folyt be az egyesület számlájára.

Hasonló tartalmaink:

Volt olyan felvétel, a Triumvirátus című, amelyért többen versengtek, négyen is meg akarták szerezni. A támogatók zömében magánszemélyek, de például a Vizsla Túra elnevezésű csoport hat fotót is jegyzett magának.

A Futrinka Egyesületnél minden forintnak helye van, hiszen kutyák életét mentik meg, évente mintegy 600 jószágnak adnak esélyt a túlélésre. Ezért hálásak Göblyös Péter fotográfusnak a képek felajánlásáért, s a vizslarajongóknak az adományért, ami hozzájárul, hogy a valóságban ne fogyjanak a vizslák.

A művelődési központ Facebook-oldalán található albumban még lehet böngészni a képek között, hátha megtetszik valamelyik.

(Érdi Újság)

Címkék