Harmónia a falakon

Tomozi Gizella 67 évesen vett először ecsetet a kezébe. Azóta nyolcvannál is több vászna gyűlt össze, melyek legjavát pénteken állították ki a Parkvárosi Közösségi Ház volt mozitermében.

Hasonló tartalmaink:

Harmonikus kórusművé állnak össze a kiállítás keretében ezek, az egyenként is szép, a természet legfontosabb alkotóelemeiből – fa, víz, virágok – építkező festmények – mondta Majorné Bániczki Julianna Tomozi Gizella diósdi alkotó tárlatmegnyitóján a Parkvárosi Közösségi Házban, ahol ezúttal is a Szociális Gondozó Központ jóvoltából nyílhatott tárlat a hajdani moziteremben.

tomozi-02

Somfai István, a Poly–Art Alapítvány kuratóriumi elnöke a megnyitó előtt kis beszélgetésben  mutatta be a festőt, akiről megtudtuk, hogy egész életét a kereskedelemben töltötte, s csak a közelmúltban csatlakozott a Poly–Art alkotói köréhez.

tomozi_somfai-tomozi

Mindössze másfél éve, 67 éves korában vett először ecsetet a kezébe, s azóta nyolcvannál több vászna gyűlt össze, ezeknek a legjava látható ezen a kiállításon július 15-ig.

tomozi-01

A megnyitón az IRKA tagjai – Gani Zsuzsanna és Kreischer Kornélia – olvastak föl verseket és a Fricska zenekar muzsikált.
tomozi_fricska
 

(Fotó: M. Nagy Péter)

Címkék