Érdi művészek a Megyeházán

A Pest Megyei Kormányhivatal májusban indította útjára azt a képzőművészeti kiállítássorozatot, melynek keretében a megyéhez tartozó járások alkotói mutatkozhatnak be egy-egy tárlat erejéig, a hivatal fővárosi központjában. A havonta frissülő sorozat, péntek óta látható új kiállításán ezúttal az Érdi járás művészei is helyet kaptak.

Hasonló tartalmaink:

A pesti Megyeházán pénteken, ünnepélyes keretek között megnyílt tárlaton a Nagykőrösi járás művészei mellett egy hónapon át tizennyolc, az Érdi járásban élő és alkotó képzőművész munkáit lehet megtekinteni. A kezdeményezést elindító Pest Megyei Kormányhivatal vezetője még korábban úgy fogalmazott: a cél, hogy felhívják a figyelmet a hazai kortárs művészekre illetve így is segítsék a közönséghez való eljutást.

A hónapról hónapra megújuló tárlatokon jobbára amatőr képzőművészek kapnak lehetőséget. Az érdi Hóvári Zoltán egy nonfiguratív sorozattal, míg a szintén városunkban élő Tarnócziné Barabás Irén egy személyes indítattású  portréval készült a mostani kiállításra.

Az Érdi valamint a Nagykőrösi járás képzőművészeinek kiállítását egy hónapon át lehet megtekinteni a Pest Megyei Kormányhivatal 5. kerületi székházában.

Címkék