Parkoló, tele élményekkel

Minden hétfőn különleges alkotások készülnek az Enikő utca 2. szám alatt: égetett díszes fadobozok, levendulás zsákok, kerámiadíszek. Mindezeket gyerekek készítik, a Parkoló program keretében, amely augusztus 16-áig ingyenes foglalkozásokkal várja a kisebbeket és nagyobbakat, két helyszínen.

Hasonló tartalmaink:

A hétfői kézműves foglalkozás az Enikő utcai ifiklubban zajlik, a keddi a Parkvárosi Közösségi Házban. Szerdánként buszos kirándulásokra viszik a gyerekeket a programokat szervező Szociális Gondozó Központ munkatársai, a csütörtök a környékbeli kirándulásoké, közös szalonnasütögetésé, bográcsolásé, amit a Parkvárosi Közösségi Ház udvarán rendeznek.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Égetett díszes fadobozok készülnek az Enikő utcában. A gyerekek olyan technikákkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel az iskolában nem találkozhatnak.

 

Minden program ingyenes, és általános, valamint középiskolások egyaránt részt vehetnek rajta; óvodásokat is fogadnak, szülői kísérettel.

A kilencedik esztendeje megrendezett Parkoló idén is nagyon népszerű: bár nem kötelező eljönni minden foglalkozásra, kirándulásra, aki egyszer belekóstolt, visszajáró vendég lesz.

A június 19-től augusztus 16-áig tartó szünidei programot az önkormányzat finanszírozza.

PARKOLÓ-plakát-2017

Címkék