« HETI MENÜ – 2017. Július 9.

Ha Balaton, akkor a következő két hétben biztos, hogy Badacsony! Minden napra jut egy borászat, egy borterasz és egy koncert Badacsony központjában. A megújult Badacsony Bor7 kéthetes borfesztiválja nagyon izgalmasnak ígérkezik: a térség ismerője és a Balatoni Kör alapító-szóvivője Kardos Gábor a vendégünk.
Extra édes paradicsom az alig két éves veresegyházi ultramodern üvegházból. Ez a Veresi paradicsom, ahol a kiváló minőségre esküdtek fel a termesztési folyamat kialakításakor. Gasztronómiai értelemben is sikeresek lettek, több Michelin-csillagos étteremnek is beszállítói. Mit jelent a hidokultúrás termesztés? Miért kell hajat mosnia a látogatóknak, és miért olyan ott minden, mint egy laboratóriumban? A Veresi paradicsom adja a világ egyik legédesebb paradicsomát, kíváncsiak voltunk, hogy csinálják.