Betörte egy kocsi ablakát, perceken belül elfogták

Állampolgári bejelentés érkezett 2017. augusztus 16-án 19 óra 13 perckor a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint ismeretlen személy egy budaörsi bevásárlóközpont parkolójában egy autó ablakát betörte.

Hasonló tartalmaink:

Az autó tulajdonosa a kiérkező járőröknek elmondta, hogy amikor visszafelé tartott autójához, egy ismeretlen férfi ült a vezetőülésben. Miután kérdőre vonta, a férfi zavartan kiszállt és elhagyta a helyszínt. A rendőrök a tulajdonos és más szemtanúk által adott személyleírás alapján keresni kezdték az elkövetőt.

Nem sokkal később az M1-M7 autópályán a budaörsi rendőrök felfigyeltek egy leállósávban parkoló autóra, amely mellett egy a személyleírásnak megfelelő kinézetű férfi állt. Igazoltatáskor a férfi fényképes okmányt nem tudott átadni a járőröknek, a leállósávban való tartózkodását pedig valótlan történettel igyekezett indokolni. A rendőrök a 29 éves sóskúti férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozói kezdeményezik K. Gyula gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

Címkék