« HETI MENÜ – 2017. Augusztus 27.

SVÉT Akadémia az utánpótlás-nevelésért! Jótékonysági gálavacsorán gyűjtenek a jövő szakácsainak továbbképzésére. Szeptember 9-én és 10-én a Tokaji történelmi borvidék egyik legszebb településére Mádra hívnak a SVÉT tagjai, a Stílusos Vidéki Éttermiség idén ott tartja éves közönség találkozóját.
A Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt támogatásával megvalósuló eseményen a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai a Mádi Kör borászaival szövetkezve, négy mádi helyszínen várják a résztvevőket. Az esemény házigazdája az Gault & Millau “Év Étterme” díjjal kitűntetett Gusteau Kulináris Élményműhely. Pauli Zoltán, szervező.
Még SVÉT! Ellátogatunk a Pannónia Gasztrohajóra, ahol exkluzív környezetben, a belvárosi Duna szakaszon ringatózva kóstolhatja az utas a Stílusos Vidéki Éttermiség menüit. Ruprecht László kreatív séf.