“Aki mer, az nyer”
Bombaként robbant a hír 2016 év elején, hogy új kihívások után kutatva elhagyta az Alabárdos éttermet és külföldre távozik Bicsár Attila, az ország egyik legjobb séfje. Az új kihívásokon túl azért döntött így, mert egy olyan magyar séfet sem ismer, aki az átdolgozott élete után nyugodtan el tudott volna menni nyugdíjba. Nem hívta és nem várta senki, sehol a jó állás, a fényes karrier, a nagy jövő ígérete, mégis úgy érezte, mennie kell.
Ami ezután történt az szinte álomszerű, két hónapot töltött Londonban, majd meghívták Floridába, hogy legyen vezető séfje egy ott nyíló étteremnek. A floridai munkával párhuzamosan Villányban kreatív séfként segíti a Sauska 48 éttermet, s közben szeptember végén jött haza Japánból, ahol Hokkaido szigetén inspirálódhatott.
Erről a fantasztikus életútról és karrierről készített interjút Nagy Emese, az ország egyik legjobb gasztro-riportere Bicsár Attilával, az ország egyik legjobb séfjével. Hallgassa meg!