« HETI MENÜ – 2017. Szeptember 3.

Egy magyar séf, aki mindig csendben tette a dolgát, konyhájáról sorra kerültek ki magasan képzett szakácsok, lett egyik-másiknak fényes karrierje. De ő csak csendben tette a dolgát. A Várban álló középkori falak mögött dolgozott az Alabárdos étterem kicsiny konyháján, 15 évig. Ez alatt szépen megtörtént a gasztroforradalom, lettek a szakácsok séfek és celebek, már nem csak tűzoltó és katona leszek, ha felnövök: a gyerekek vágyálmaik közé került a konyhai munka. Aztán ez a csendes profi tavaly januárban megszólalt: nagyot szólt a szakmában, hogy Bicsár Attila feláll, elhagyja az Alabárdost, de még Magyarországot is. Lutri volt az egész, de az új kihívások és a kalandvágy erősebb – London lett az első úti cél. Azóta alig lehet követni, merre jár, mit csinál az új életbe kezdett férfi. Ő lesz a mai műsor vendége.