Hétvégén újra vár a kreatív vasárnap

Minden hónap első vasárnapján kreatív kézműves napot szerveznek az Érdi Hivatalnok u. 36-38 szám alatti Adventista Imaházban. Ezeken az alkalmakon 14 órától a 6-12 éves korú gyerekeket várják, de hogy a felnőttek se maradjanak le, őket is gazdag program fogadja (egy kis süti és tea mellett beszélgetés családról, gyermeknevelésről, fegyelmezésről, aktuális kérdésekről).

Hasonló tartalmaink:

Minden hónap első vasárnapján, Érden, a Hivatalnok utcai Adventista Imaházban délután 2-től gazdag programmal várják a gyerekeket és szüleiket. A kézműveskedés mellett kötetlen beszélgetés zajlik, családról, gyermeknevelésről; a résztvevők életmódtanácsadó-családgondozótól kérhetnek tanácsot, egymás tapasztalataiból is tanulhatnak, elmondhatják gondjaikat. Gyűrűs Istvánné szervező az ÉRD FM 101,3-nak elmondta: más városokban is tartottak hasonló foglalkozásokat, és igazi barátságok szoktak szövődni.

A kreatív vasárnap közkívánatra jött létre. Egy nyári táborozás végén a gyerekek kérték, hogy legyen folytatás – mondta Gyűrűs Istvánné, aki azt is hangsúlyozta, hogy itt nem a vallás, hanem az együttlét, a közös tevékenység a lényeg. A vasárnapi foglalkozáson már a szeretet ünnepére hangolódnak, emellett lesz éneklés, sütemény és tea is.

Mindenkit szeretettel várnak! A részvétel ingyenes.

Hallgassa meg az ÉRD FM 101,3 interjúját Gyűrűs Istvánné, Pannival.

 

 

Címkék