HETI MENÜ – 2017. November 26.
Csapody Balázs lett az idei Gundel Károly-díjas. A gasztronómiai fejlődés egyik kiemelkedő személyisége ő, a Balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa, a Bosuse d’Or Magyarország elnökségi tagja és a Pannon Gasztronómiai Akadémia egyik alapítója. halljuk a véleményét, hogy látta korábban a hazai helyzetet.
Nő a kereslet a minőségi magyar borok iránt Angliában! Egyre több brit étteremben és vinotékában lehet minőségi magyar borokat kapni. Nem véletlenül: Európa egyik legfontosabb, éves szinten mintegy 38 milliárd fontra rúgó borpiacán azért kaptak rá a kárpát-medencei borokra, mert néhány lelkes magyar kereskedő „megfertőzte” ízlésével a legnevesebb borszakértőket és Michelin-csillagos séfeket. Vendégünk O’Connor-Varga Lilla, a magyar borok angliai marketingjére szakosodott londoni Wines of Hungary alapítója.