Kislányával raboltatott egy férfi Érden

Elfogatóparancsot adtak ki Stojka Martin ellen, aki meggyőzte 11 éves lányát, hogy 2017. december 29-én délután egy érdi hipermarketben pakolja ki egy vásárló táskáját, amiben készpénz, mobiltelefon, okmányok, bankkártyák és egyéb személyes tárgyak voltak.

Hasonló tartalmaink:

A gyanú szerint ezt követően Stojka Martin elment egy érdi bankfiókhoz, ahol az előterében elhelyezett ATM automatából a lánya által eltulajdonított bankkártyákkal – jelenleg ismeretlen társával közösen – jogosulatlanul készpénzt vett fel.

A 35 éves férfi felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a Pest megyei rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fényképeken látható Stojka Martint felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Police.hu)

Címkék