Áram rázta meg a fiatalokat, egyikük meghalt

Fiatalokat rázott meg az áram a százhalombattai vasútállomáson szombatra virradó éjszaka. Két 20 év körüli fiút egy magasfeszültségű vezeték sebesített meg, miután – vélhetően – felmásztak egy vagon tetejére – értesült a 24.hu.

Hasonló tartalmaink:

Egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik fiatalt pedig a mentők vitték el a helyszínről. Az elhunyt fiú a Barátság Kulturális Központ fotósa volt.

Kollégái így búcsúztak tőle:

El sem hisszük ami történt, nem tudjuk felfogni, és rettenetesen el vagyunk keseredve, hogy innentől kezdve a túlparton készítesz nagyszerű fotókat az angyalokról, akik majd vigyáznak Rád! Szegényebbek lettünk egy tehetséges fiatallal, és bár rövid ideig voltál a BKK-ban de mindent köszönünk: a kedvességed, az alázatot, a közreműködést, a jókedved, a mosolyodat, a hitedet, és azt hogy találkozhattunk Veled! Jó volt veled dolgozni! A képeid megőrzik a munkádat, az emléked, és szívünkben örökké élni fogsz! Hiányozni fogsz!!!!
” Ha tudnám, hogy ma látlak utoljára aludni, erősen átölelnélek, és imádkoznék az Úrhoz, hogy a lelked őre lehessek.
Ha tudnám, hogy ezek az utolsó percek, hogy láthatlak, azt mondanám neked, “szeretlek”, és nem tenném hozzá ostobán, hogy “hiszen tudod”. Mindig van másnap, és az élet lehetőséget ad nekünk arra, hogy jóvátegyük a dolgokat, de ha tévedek, és csak a mai nap van velünk, szeretném elmondani neked, mennyire szeretlek, és hogy sosem felejtelek el.
Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább, tedd meg ma, mert ha sosem jön el a holnap, sajnálni fogod azt a napot, amikor nem jutott időd egy mosolyra, egy ölelésre, egy csókra, és amikor túlságosan elfoglalt voltál ahhoz, hogy teljesíts egy utolsó kérést.” ( Marquez)

Címkék