Már várja látogatóit a Téli Tárlat

Ötven alkotó, ötven alkotás a Téli tárlaton, az Érden és a környező településeken élő művészek éves seregszemléjén az Érdi Galériában. A pénteken este nyílt kiállítást – a megnyitón ott volt dr. Aradszki András államtitkár, országgyűlési képviselő, és T. Mészáros András polgármester – műfaji, stílusbeli sokszínűség jellemzi, ami sajátja az ilyen jellegű bemutatóknak.

Hasonló tartalmaink:

Aki évről évre figyelemmel kíséri  a Téli tárlatokat – a kezdetek talán az 1990-es évek közepéig nyúlnak vissza, emlékeztetett Kéri Mihály festőművész, a Galéria vezetője, a kiállítás  rendezője –, az most megállapíthatja, hogy a kezdetektől jelenlévő művészek mellett új és új arcok, új és új tehetségek bukkannak föl folyamatosságában is időtől időre megújítva a térség művészeti életről bennünk élő képet.

Ezt a műfaji sokszínűséget emelte ki megnyitójában Balázs Sándor művészeti író, aki az általános értékelésen túl minden alkotáshoz fűzött néhány gondolatot.

A megnyitóhoz illő hangulatról a már-már a Galéria rendszeres közreműködőjévé váló Dresch Mihály szaxofonos gondoskodott.

A Téli Tárlat február 17-éig tekinthető meg az Érdi Galériában.

(fotók: Boros Sándor, szöveg: M. Nagy Péter)

Címkék