HETI MENÜ – 2018. Március 25.
Hétfőn Magyarországon hirdetik ki a Michelin-csillagokat. Pesti Istvánt a tatai Platán étterem séfjét kérdezzük az esélyesekről. 3 évvel ezelőtt az ő ideje alatt kapott a budai Tanti étterem Michelin-csillagot, amit az étterem hosszú távon nem tudott megtartani. Istvánt a szakmában a legszebben tálaló és különösen precíz séfként emlegetik. A Gault & Millau Magyarország Étteremkalauz 2017-es kiadványa szerint az év konyhafőnöke. A világevő blogon korábban megjelent egy cikk, amelyben a hazai vezető séfek és étteremtulajdonosok válaszai alapján kialakult egy sorrend, mely éttermek esélyesek például egy új csillagra. Pesti István séfet kérdeztük.
A Zazzi cukrászda helyén nyílik előreláthatólag május első napjaiban a Málna, Kolonics Zoltán kreatív cukrász és párja, Varga Ágnes franciás jellegű cukrászműhelye. Mire számíthatunk a kínálatot illetően?